Как да разбера кога трябва да играем с отбора ми?

Осъзнаването, че сте част от нещо е много важно качество, което всеки трябва да притежава или да добие по някакъв начин, защото никой не харесва онези хора, които в един момент желаят да вземат участие, а в друг се отказват и дори не уведомяват никой за решението си, което в нашия случай довежда до служебни загуби и много загубено време за всички замесени. Кофти тръпка. Това не е хубаво - ако няма да участвате, отпишете отбора си преди началото на турнирната фаза, за която сте се записали, за да ни помогнете да намалим броя на неявилите се отбори!

 

Нека преминем към съществената информация - за да разберете кога имате мач, се насочете към страницата на Вашия отбор и погледнете кутийката с мачове - там ще се покажат последните няколко мача, които трябва да изиграете или вече сте изиграли.

Друг начин да разберете предварително кога има вероятност да се насрочи мач за Вашия отбор, е като погледнете началната страница на турнира. Там със сигурност ще бъдат вметнати всички варианти за дати и часове, касаещи всяка от турнирна фаза, за да си направите сметка дали имате възможност да играете или не.