Пригответе се за CS:GO турнира FSP Challenge!
24 Oct 2016 - 17:26 от Xen

Повече от два месеца минаха от последните турнири в серията на Game Ninja (тези във Варна) и изглежда е крайно време за нови предизвикателства от този тип. И ето, че те са само на броени дни, защото предстои поредното състезание -  през ноември започва мащабен CS:GO турнир, организиран от екипа на Game Ninja с подкрепата на компанията FSP!

Състезанието FSP Challenge ще се проведе изцяло онлайн на CS:GO платформата на ESPORTS.BG и ще бъде отборно 5 на 5. Турнирът се състои от две квалификации, в които ще участват до 64 отбора от по петима души, и плейофна фаза с четирите най-добри тима от двете квалификации. Първата квалификация ще се проведе на 5 и 6 ноември, а втората е на 19 и 20 ноември. Датата 26 ноември е определена за плейофите. Записването за квалификациите започва седмица по-рано и ще протече на уеб страницата на турнира съответно от 31 октомври до 3 ноември за първата и от 14 до 18 ноември – за втората.

Разбира се, компанията FSP е осигурила и награди за най-умелите стрелци – всеки от отбора победител ще се сдобие с класно компютърно захранване FSP Hydro X 550, a техните подгласници на второ място – с елегантни резервни захранващи елементи PB Runner 7800.

Това обаче не е всичко. Освен материални награди, ще има и такива, които ще донесат слава на най-добрите отбори - победителите от двете квалификации и целия турнир ще получат специална награда: frag movie с представянето им във финалните карти, направено специално за тях от най-добрия Movie Maker в България – SK Molen!

Ден след приключване на всяка от квалификациите и плейофа можете да очаквате също обзорна статия в сайта ни с анализ на проведените срещи. На Facebook страницата пък можете да очаквате и видеоклипове с избрани моменти от стрийма след всеки от тези състезателни етапи.

С две думи, гответе оръжията – скоро започва онлайн турнирът FSP Challenge и записването ще се случи в турнирната страница!