Анонс на турнира Sandberg Challenge
3 Apr 2017 - 11:58 от Xen

През дългата и на моменти доста студена зима едва ли са Ви липсвали горещи моменти с любимите игри пред компютрите, но когато става въпрос за CS:GO, те със сигурност са такива през цялата година. Затова не ни е нужен особен повод да продължим и с онлайн турнирите, които през миналата година Ви харесаха почти толкова много, колкото и мероприятията от серията Game Ninja, проведени на живо. От последните също ще има, но благодарение на компанията Sandberg  имате възможност да загреете първо онлайн. Затова, ако имате желание да се включите и да претендирате за разпределението на наградите, приготвяйте пушките, тъй като през април отново предстои доста стреляне.

Регламентът на априлския CS:GO турнир е доста подобен на този от предишните онлайн турнири от последните месеци. Състезанието Sanberg Challenge ще се проведе изцяло онлайн на ESPORTS.BG CS:GO платформата. Датите, на които ще бъде най-горещо са 22 април, когато ще се състоят квалификационните мачове, както и на 29 април, за когато са насрочени съответно полуфиналите и финалите.

Записването за участие в турнира ще бъде открито на 17 април и ще продължи до час преди началото на турнира на 22.04.2017 г.

Наградите, както винаги ще си заслужават и вниманието и усилията от страна на участниците в турнира. Казано по-точно, победителите и техните подгласници, ще имат възможност да се оборудват с ново висококачествено геймърско въоръжение под формата на класни геймърски мишки – могъщия безжичен модел Sandberg Sniper и не по-малко опасния Sandberg Eliminator.

Безжичната мишка Sandberg Wireless Sniper всъщност може да се използва с и без кабел - в зависимост от конкретната ситуация и желание. Мишката се захранва през доставения с нея USB кабел и може да се включва към компютъра с него – или напълно безжично за оптимална свобода. Предвиден е и специален бутон-спусък от общо 8-те функционални мклавиша, а за външния вид допринасят вградените светодиоди, осигуряващи осветление с променящи се цветове.

Ако пък прецизността и точността са от първостепенна важност, то мишката Sandberg Eliminator няма да ви разочарова. Добре балансираната метална пластина на долната страна на манипулатора осигурява ултрапрецизни движения. Мишката се отличава също със седем вградени светодиода с променящи се цветове и е снабдена със стилен кабел с найлонова обвивка.

Както се вижда на илюстрациите, двете геймърски мишки изглеждат и доста добре със своя характерен дизайн и оригиналната подсветка.

Разбира се, за победителите ще има и морална награда – уникално Highlight видео, направено специално за тях от най-добрия Movie Maker в България – Антон "Molen" Коев!

Обобщено накратко, отново налице са всички предпоставки за добро геймърско забавления, интересни сражения и зрелищни фрагове. Затова гответе се, битките в Sanberg Challenge започват съвсем скоро!